2017

Medio september 2017 zijn we gestart met de voorbereidingen voor de 33-ste editie van de Kamper Sportverkiezingen 2017 die op vrijdag 9 maart 2018 in het schoolgebouw VIA in Kampen gaan plaatsvinden. We vullen deze pagina met o.a. de volgende onderwerpen:

Aanmelden sporter en sportploeg
Voorstellen vd jury
Nominatie sporter en sportploeg
Nieuws uit diverse media
Uitnodiging Sportverkiezingen

Sportverkiezing 2017 – INFORMATIEBRIEF kandidaataanmelding

Sportverkiezing_2017_AANMELDINGSFORMULIER_KANDIDATEN

De genomineerden voor de Kamper Sportverkiezingen 2017 zijn bekend. Klik op de link en word doorgestuurd naar de internetpagina van Brugnieuws.nl. U bent van harte welkom de genomineerden in levende lijve te zien tijdens een leuk programma op vrijdag 9 maart vanaf 19:00 uur in het schoolgebouw VIA, Flevoweg 68 in Kampen. En dat niet alleen! Ook de Nederlandse kampioenen zullen er zijn om door de gemeente Kampen gehuldigd te worden.
Hierbij de link: Genomineerde sporters Kamper Sportverkiezingen 2017

 

Karateka in Kampen ‘Sportman van het jaar 2017’

Karateka Dylan van Moerkerk, inline-skater Bianca Roosenboom en het eerste herenteam van Reflex (volleybal) hebben de belangrijkste prijzen in de wacht gesleept bij de sportverkiezingen van de gemeente Kampen.

Van Moerkerk werd vorig jaar onder meer Nederlands kampioen bij karateka’s onder 21 jaar. Roosenboom voegde drie nationale titels toe aan haar palmares en een vierde plaats bij een wereldkampioenschap. Reflex behaalde met grote overmacht de titel in de eerste divisie, de tweede titel op rij.

Jeugdsporters

Bij de jeugdsporters gingen de hoofdprijzen naar turner Lars Vos en Demi van Moerkerk (twirlen). Van Moerkerk, die twee nationale en Europese titel pakte, greep nog een tweede sporttitel. Samen met Danique Visser stond ze ook in de schijnwerper als jeugdsportploeg van het jaar, dankzij een nationale en Europese titel. Vos won in 2017 de nationale titel voltige bij de junioren op het hoogste niveau.

33ste editie

De 33ste editie van de Kamper Sportverkiezingen is vrijdagavond gehouden in de Via-school aan de Flevoweg. Voor het eerst mochten alle sporters meedoen. Tot nu toe stond de verkiezing alleen open voor atleten in sporten die bij het NOC/NSF zijn aangesloten.

In de zes categoriëen waren achttien sporters en ploegen genomineerd. Sportclubs mochten zelf kandidaten voordragen.

De tekst van het artikel, geschreven door Inge Blankvoort, is overgenomen uit De Stentor van zaterdag 10 maart 2018. Het artikel is in de Stentor te lezen door gebruik te maken van deze link: http://bit.ly/2p8I7lp 

 

Live stream Kampenonline.nl

De gehele avond is vastgelegd door een opname team van Kampenonline en via een livestream integraal uitgezonden. Het hele verslag is nu terug te bekijken! Gebruik daarvoor deze link: livestream Kamper sportverkiezingen 2017.